Contact en bereikbaarheid

telefoon: 06-20898045
e-mailadres: dianewillemsenlogopedie@gmail.com 

NB: Denkt u eraan geen persoonlijke, privacygevoelige gegevens te verzenden via e-mail als u contact met mij zoekt? Telefonisch contact opnemen verdient dan de voorkeur.

Elizabeth Wolffstraat 1

2806 PJ Gouda

De praktijk is gevestigd in het gebouw “De Goudse Praktijk”. Het ligt tussen de Eerste en Tweede Kade aan de kant van het spoor en de Noothoven van Goorstraat.
Als u met de auto komt: Op het terrein van de Goudse Praktijk kunt u vrij parkeren. In de straten rondom de praktijk zijn de meeste parkeerplaatsen voor vergunninghouders. Op enige afstand van de praktijk, vanaf de Willem Tombergstraat kunt u wel weer gratis parkeren.
Er zijn een aantal betaalde kort-parkeerplaatsen aan de Noothoven van Goorstraat. Verder kunt u betaald parkeren achter de Goudse Schouwburg (Boelekade 67). Parkeerplaatsen met parkeermeters in de nabije omgeving zijn in de Hieronymus van Alphenstraat, op de hoek van de Eerste Kade met de Eerste Hieronymus van Alphenstraat en op de hoek van de Eerste Kade met de Noothoven van Goorstraat.

 

Van Heuven Goedhartsingel 10

2806 ZL Gouda

De praktijk is gevestigd in het gebouw “De Vlinder”. Het is goed zichtbaar vanaf de Voorwillenseweg; het ligt aan de overkant van het water. Aan deze zijde is ook de ingang. Als u met de auto komt, kunt u deze het best parkeren aan de Bunchestraat, een zijstraat van de Joubertstraat. U loopt dan langs het gebouw naar de andere zijde, waar de ingang is.

 

Openingstijden:

maandag8.45 u – 17 u
dinsdag8.45 u – 17 u
woensdaggesloten
donderdag8.45 u – 17 u
vrijdag8.45 u – 14.30 u
zaterdag & zondaggesloten

 Telefonische bereikbaarheid:

De praktijk is bereikbaar via 06-20898045 op maandag tot en met vrijdag van 8.30 u tot 17.30 u.